MENYER FÖR MATLAGNINGSKVÄLLAR

Meny enkel.

En enkel men rolig meny utan krav på matlagningskunskaper eller då det finns ett annat fokus än att laga mat, tex teambuilding eller vindrickning. Tid ca 60-80 minuter i köket minuter i

-Färsk tagliolinipasta med Karl Johan-sås parmesan

-Baconlindad och honungsglacerat ankbröst med rödbetor och balsamico.

-Passionfruktspannacotta med rårörda hallon

Meny Klassisk

En ganska enkel meny men med lite fler och mer avancerade matlagningsmoment bla sätta egen fond utan att det ”blir en massa jobb” tid i köket ca 60-80 minuter.

-Klassisk hummer soppa med parmesanbröd

-Mjukbakad kalventrecote med potatiscreme, tryffelhollandaise, grillad endive.

-Ginopannacotta med flamberade jordgubbar

Meny Stockholms smörhall aktiebolag.

En lite mer avancerad meny med lite fler och svårare moment.

Man behöver inte vara proffs men man bör tycka om att laga mat. Tid i köket ca 80-100 min men kan spåra ut och ta hela kvällen om ni har kul.

-Lax & skaldjurskorv med hallonvinäger sallad.

-Ankleverfylld snabbconfiterad grillad oxrygg med smörad majskycklingfond och algvårrulle.

-Fryst bitterchoklad tryffel med hallon och camparizabayone.

Meny pasta.

En inte så svår men lite pysslig meny som lämnar tid över till vin och prat i köket . tid ca 60 minuter

-Italiensk anti pasto.

-Kaninfyld tortiloni med tryffelsmör och salvia.

-Tiramizo

 

Självklart skräddarsyr vi en meny åt er efter önskemål om det är något speciellt ni vill laga.

Vi ordnar även kockdueller eller andra matlagningstävlingar

titta även på våra temaaftnar där man kan laga mat, tex korvstoppning, skaldjurskväll eller baka pasta kväll.